Espai Jove Kesse 3.74

C. Sant Antoni Mª Claret, 12-14
Tarragona, 43002
Spain

About Espai Jove Kesse

Espai Jove Kesse Espai Jove Kesse is a well known place listed as Arts/entertainment/nightlife in Tarragona , Arts & Entertainment in Tarragona ,

Contact Details & Working Hours

Details

L'Espai Jove "Kesse" es troba en un edifici dotat de sis plantes, la planta superior o quarta planta està destinada a la realització d'activitats educatives de lleure, en quant a la planta del soterrani trobem un espai dedicat a la creació musical. La planta baixa i les tres plantes superiors van destinades al casal de joves, dotades de diferents sales o espais dirigidies al col·lectiu jove amb la funció bàsica de ser un espai de trobada i relació entre els joves. L'aforament total del casal és de 500 persones. L'accés és lliure, dins l'horari d'obertura de l'equipament, i permet un ús de qualsevol dels espais.

Detalladament les plantes de l'espai jove són:

- Planta baixa: recepció, magatzem general, sala d'actes, sala d'exposicions i la sala de so i vídeo.

- Primera planta: sala d'espera, sala de jocs, sala de treball en brut, sala de formació, sala d'estudi/informàtica i magatzem.

- Segona planta: sala de reunions, sales per a entitats, sala d'informàtica, sala d'audiovisuals, aula polivalent i espai amb taquilles.

- Tercera planta: sala d'assaig, despatxos, sala de dibuix, sales magatzem de material d'assaig.

L'Espai Jove "Kesse" oferta diferents tipus d'activitats al llarg de l'any, així doncs, algunes activitats que es poden duur a terme són: dansa, teatre, titelles, enigmes nocturns, formació per a formadors, escriptura i literatura, noves tecnologies, jornades, grups de discussió, esports, fotografia i vídeo, cinema, idiomes, dibuix i pintura... entre altres activitats.