Escola Tarrés Sabadell 2.42

Carrer Canonge jocar 127 B
Sabadell, 08208
Spain

About Escola Tarrés Sabadell

Escola Tarrés Sabadell Escola Tarrés Sabadell is a well known place listed as School in Sabadell ,

Contact Details & Working Hours

Details

El Col·legi Tarrés està ubicat al carrer Canonge Joncar, 127-B, però els alumnes de Secundària tenen l’entrada pel carrer Vallcorba, 37-39.

Es va fundar l’any 1967, i en un principi formava part d’una associació de tres acadèmies. A petició dels pares i mares es va desvincular i va començar a tenir un caràcter propi.

A poc a poc va anar creixent i actualment s’imparteixen les etapes d'Infantil, Primària i Secundària.

Som una escola d’una sola línia la qual cosa fa que tots els mestres i professors puguem conèixer bé la trajectòria dels nostres alumnes.

Sabem que treballem amb nens i nenes que creixen i que esdevenen en les persones que integraran la societat de demà, i és per això que intentem formar els nostres alumnes perquè siguin capaços de ser part d’una societat en constant canvi, preparant-los a nivell intel•lectual i ajudant-los a créixer com a persones.

Som conscients que per a treballar aquest aspecte de la formació personal cal una bona comunicació entre la família i l’escola, cosa que considerem bàsica i fonamental.

La comunicació amb les famílies s’estableix mitjançant entrevistes personalitzades, reunions conferències, informes escrits, i compartint diades escolars.