Escola Bressol Belluguets 2.44

carretera de barcelona, 82-88
Sabadell, 08205
Spain

About Escola Bressol Belluguets

Escola Bressol Belluguets Escola Bressol Belluguets is a well known place listed as School in Sabadell , Day Care in Sabadell ,

Contact Details & Working Hours

Details

HOLA!
L’Escola Bressol Belluguets és un centre privat de primer cicle d'educació infantil, acreditat pel Departament d'Ensenyament de la Generalitat de Catalunya (n. 08073612), que va obrir les seves portes al setembre de 2012, a la ciutat de Sabadell.

Neix amb la il·lusió, les ganes i la formació necessària per crear una escola preparada per oferir un servei preescolar en el primer cicle d’educació infantil (de 4 mesos a 3 anys), facilitant els horaris escolars als pares que treballen i sobretot, amb la finalitat d’arribar a introduir els infants en la nostra societat actual, tenint en compte i valorant la diversitat social i cultural i estimulant el seu aprenentatge amb múltiples eines basades en l’exploració, l’experimentació i el joc.

L’equip educatiu està altament qualificat per oferir un servei de qualitat, oferint un tracte dolç, afectuós i responsable a cada infant i a les seves famílies.

OBRIM EL PERÍODE DE MATRÍCULA PER AL NOU CURS 2014/15. VINE A CONEIXE'NS!