Dental Catalunya 1.32

Ctra. de Vic, 119
Manresa, 08241
Spain

About Dental Catalunya

Dental Catalunya Dental Catalunya is a well known place listed as Hospital/clinic in Manresa , Dentist in Manresa ,

Contact Details & Working Hours

Details

Benvinguts a Dental Catalunya!

Dental Catalunya som un equip de professionals compromesos amb la salut dels nostres pacients, la vida social i el desenvolupament de la comunitat.

El planter de doctors, assistents i personal administratiu de Dental Catalunya es troba altament capacitat per atendre qualsevol necessitat dels nostres pacients. El nostre equip està integrat per professionals del territori, capacitats per les millors universitats del país i en constant evolució, realitzen cursos i estudis superiors en escoles de prestigi d'Europa i els Estats Units.

Comptem amb l'últim en tractaments odontològics i treballem dia a dia perquè el pacient se senti recolzat pel nostre equip humà, donant un tracte familiar i proper, a més de especialitzat amb tractaments i tecnologia d'avantguarda en totes les nostres clíniques.

Les clíniques Dental Catalunya:

Dental Catalunya compta amb tres clíniques pròpies per atendre les necessitats de la regió.

La primera clínica del grup és Dental Manresa, que va obrir les seves portes el 20 de juny del 2014. Es tracta d'un centre de 300 metres quadrats situat en la Carretera de Vic 119, una de les avingudes més concorregudes de Manresa. Compta de quatre boxes de 16 m2 cadascun per oferir la millor atenció dental.

Després de la primera inauguració, la Clínica Dental Berguedà inaugura el 17 d'abril de 2015. Situada al Passeig de la Pau 41 de Berga. Aquest centre dental compta amb una superfície de 150 metres quadrats i està equipat amb tres boxes amb la tecnologia més avançada.

I finalment, el 18 de desembre de 2016 es posa en marxa la Clínica Dental Igualada. Amb 351 metres quadrats i tres boxes equipats amb la tecnologia més puntera.