Comercial Paperera 2.53

Can Pau Birol 14, Pol. Ind. Mas Xirgu II
Girona, 17005
Spain

About Comercial Paperera

Comercial Paperera Comercial Paperera is a well known place listed as Company in Girona ,

Contact Details & Working Hours

Details

Comercial Paperera és una empresa familiar fundada l'any 1964, en aquell moment dedicada a la venda de material d'embalatge per al comerç i la indústria.

A partir de 1983 s'inicia una nova etapa, dedicada exclusivament a la venda i distribució de materials d'oficina per a les empreses.

Actualment, Comercial Paperera disposa d'un magatzem de 2.000 metres quadrats amb un estoc permanent de més de 15.000 referències i un punt de venda directa. S'ha consolidat com a empresa líder en el seu sector oferint el millor servei i qualitat en el subministrament integral de materials d'oficina i adaptant-se a les cada vegada més exigents necessitats de les empreses.

Comercial Paperera compta amb un equip preparat per respondre amb professionalitat i amb l'atenció que el client es mereix.

És per això que es compromet amb un servei d'entrega al client abans de 24 h d'haver fet la comanda.

Es té un especial interès a respondre eficaçment les consultes rebudes via telèfon, fax i correu electrònic. També disposa de comercials preparats per atendre qualsevol gestió i que informen puntualment de les promocions i novetats que van apareixent en el món del subministrament de materials d'oficina.

Can Pau Birol, 14 - Pol. Industrial Mas Xirgu II - 17005 Girona - Tel. 972 406 301 - Fax. 972 405 930
info@comercialpaperera.com - http://www.comercialpaperera.com

Facebook Ecopaperera:
https://www.facebook.com/Ecopaperera
Facebook Philoffice:
https://www.facebook.com/pages/philoffice/143917275710997