Col·legi CreaNova Creativitat i Innovació 2.87

4.9 star(s) from 13 votes
Carretera de Rubí
Sant Cugat del Vallès, 08174
Spain

About Col·legi CreaNova Creativitat i Innovació

Col·legi CreaNova Creativitat i Innovació Col·legi CreaNova Creativitat i Innovació is a well known place listed as Education in Sant Cugat Del Vallès , School in Sant Cugat Del Vallès , Private School in Sant Cugat Del Vallès ,

Contact Details & Working Hours

Details

Col·legi CreaNova és un hub educatiu per emprenedors, cientific-tecnològic i social, on es promou la creativitat i la generació de recursos pel futur.

Unim en un nou concepte de col·legi recursos innovadors que fomenten la creativitat, la sostenibilitat, l'equilibri ment-cos i el desenvolupament dels talents, de forma individualitzada.

La línia pedagògica d'aprenentatge "autodidacta", on l'alumne aprèn a aprendre, desenvolupant la creativitat, la iniciativa pròpia, l’excel·lència i la intel·ligència emocional i social, és possible gràcies a basar tots els processos d'aprenentatge en contextos reals, experimentació i resolució de problemes de la vida pràctica. L'oferta de materials, activitats i projectes, molt àmplia i variada, permet superar tots els continguts del currículum i ampliar-los per a cada cicle.

El Col·legi CreaNova neix per cobrir una necessitat social que demana una educació de qualitat, aplicant models pedagògics innovadors, amb el foment de la creativitat, el Learning by Doing, la lliure experimentació, el treball per projectes i el foment de les Intel·ligències Múltiples que altres països, com Finlàndia, desenvolupen amb èxit, des de fa anys.

NOMÉS FENT APRENEM. [ROGER SCHANK]