Chimeneas y barbacoas Argemí 3.16

www.argemiprefabricats.com
Centellas,
Spain

About Chimeneas y barbacoas Argemí

Chimeneas y barbacoas Argemí Chimeneas y barbacoas Argemí is a well known place listed as Garden Center in Centellas , Interior Designer in Centellas , Fireplaces in Centellas ,

Contact Details & Working Hours

Details

Cat - Solucions en llars de foc i barbacoes des de 1982

Fundada el 1982, Argemí Prefabricats SL som una empresa dedicada al disseny i fabricació de llars de foc i barbacoes de llenya. Les nostres instal·lacions estan ubicades a la població de Centelles, una zona geogràfica amb llarga tradició del sector de llars de foc, on es fabrica gran part de la seva producció a nivell nacional.

El nostre compromís de qualitat i servei es basa en la innovació i la millora contínues, mitjançant tests de qualitat als quals sotmetem tots els nostres productes.

La missió de l'empresa és atendre les necessitats del mercat en matèria de llars de foc i barbacoes. Per això, proporcionem als nostres clients serveis i productes de qualitat respectuosos amb el medi ambient. Oferim una àmplia gamma de xemeneies, barbacoes i estufes de qualitat, disseny i alt rendiment calorífic.

Aportem solucions a mida i assessorem en cada projecte, oferint un servei que té cura fins al més mínim detall, avalat per la nostra dilatada experiència en el sector, amb criteris ecològics, d'estalvi i seguretat.

La nostra filosofia es basa en els valors de l'esforç i del treball en equip, per dissenyar i fabricar un producte propi, innovador i referent en el sector. Per aquest motiu, fomentem una cultura d’empresa basa en el concepte ‘qualitat’. El dia a dia a Argemí Prefabricats és treballar amb entusiasme i afany de superació, per oferir el servei, la qualitat i serietat que els nostres clients mereixen.

Esp - Soluciones en chimeneas y barbacoas des de 1982

Fundada en 1982, Argemí Prefabricats SL somos una empresa dedicada al diseño y fabricación de chimeneas y barbacoas de leña. Nuestras instalaciones están ubicadas en la población de Centelles, una zona geográfica con larga tradición del sector de chimeneas, donde se fabrica gran parte de su producción a nivel nacional.

Nuestro compromiso de calidad y servicio se basa en la innovación y la mejora continuas, mediante tests de calidad a los que sometemos todos nuestros productos.

La misión de la empresa es atender las necesidades del mercado en materia de chimeneas y barbacoas. Por ello, proporcionamos a nuestros clientes servicios y productos de calidad respetuosos con el medio ambiente. Ofrecemos una amplia gamma de chimeneas, barbacoas y estufas de calidad, diseño y alto rendimiento calorífico.

Aportamos soluciones a medida y asesoramos en cada proyecto, ofreciendo un servicio que cuida hasta el más mínimo detalle, avalado por nuestra dilatada experiencia en el sector, con criterios ecológicos, de ahorro y seguridad.

Nuestra filosofía se basa en los valores del esfuerzo y del trabajo en equipo, para diseñar y fabricar un producto propio, innovador y referente en el sector. Por este motivo, fomentamos una cultura de empresa basada en el concepto ‘calidad’. El día a día en nuestra empresa es trabajar con entusiasmo y afán de superación, para ofrecer el servicio y la seriedad que nuestros clientes merecen.