Certamen Drag Queen & King de Tarragona 2.44

5 star(s) from 7 votes
Tarragona, 43001
Spain

About Certamen Drag Queen & King de Tarragona

Certamen Drag Queen & King de Tarragona Certamen Drag Queen & King de Tarragona is a well known place listed as Non-profit Organization in Tarragona ,

Contact Details & Working Hours

Details

Els Amics de la Part Alta de Tarragona som una entitat socio-cultural, que en els últims anys hem anat participant de forma activa en els actes festius de la ciutat, sobretot en els actes de Carnaval. Això ens va portat a crear un concurs de DragQueens, un dels actes més divertits i multitudinaris que conformen els carnavals d’altres ciutats.

La intenció del Certamen Drag Queen and King de Tarragona és ser un punt de referència dintre els actes del Carnaval de la ciutat, a més de promocionar Tarragona creant un acte especial i diferent dels que s’organitzaven per aquesta festivitat.

Gràcies a l’esforç dels organitzadors, patrocinadors i participants, aquest Certament s’ha convertit en un acte de referència, tant dintre dels actes de Carnaval de la ciutat, com en actes similars que es realitzen arreu del país, adquirint importància i renom any rere any.