Centre Cultural Terrassa 4.6

4.6 star(s) from 39 votes
Rambla d'Ègara 340
Terrassa, 08221
Spain

About Centre Cultural Terrassa

Centre Cultural Terrassa Centre Cultural Terrassa is a well known place listed as Arts & Entertainment in Terrassa , Organization in Terrassa ,

Contact Details & Working Hours

Details

Inaugurat l'any 1980, el Centre Cultural Terrassa és un equipament singular que consta d'un auditori, una sala d'actes i sales d'exposicions, aules educatives i espais destinats a tota mena de produccions culturals.

Entre els diversos serveis que s'ofereixen al públic trobem l'espai d'informació i recepció, la cafeteria restaurant i accessos adaptats per a persones amb discapacitat.

Dins la programació de producció pròpia cal destacar que el Centre Cultural té una temporada estable de Dansa, Circ i Exposicions, a més d'oferir concerts i obres de teatre. La nostra programació es complementa amb activitats de formació per a les escoles i als alumnes de dansa amb la finalitat de contribuir a la seva formació integral apropant-los a l'art i la cultura, i alhora formar-los com a persones responsables.

Però el Centre Cultural també dóna cabuda a moltes altres iniciatives, organitzades per tercers, com els concerts directes, exposicions, espectacles per a gent gran, actes oficials i culturals, festivals, recitals, congressos, conferències, etc.

Tots els espais del Centre Cultural són fàcilment adaptables per a la celebració de congressos, simpòsiums o el desenvolupament de jornades tècniques d'empreses i entitats privades.