Casas Costa Blanca 3.1

4.7 star(s) from 21 votes
Partida Benimarraig 16
Benisa, 03720
Spain

About Casas Costa Blanca

Casas Costa Blanca Casas Costa Blanca is a well known place listed as Real Estate Agent in Benisa , Company in Benisa ,

Contact Details & Working Hours

Details

Wie zijn wij
Casas Costa Blanca is opgericht door twee vastgoedexperts die besloten hebben hun passie voor huizen en het leven te verplaatsen van Nederland naar Spanje.

Een huis kopen in Spanje
Het kopen van een huis in Spanje werkt anders dan in Nederland. Wij helpen u graag met het zoeken naar uw (tweede) huis in de omgeving van Moriara, Benissa en Javea. Met onze jarenlange ervaring met vastgoed begeleiden wij u met al uw vragen bij het kopen, verkopen, ontwikkelen en/of renoveren van uw huis aan de Costa Blanca.

Aankoopmakelaar
In Nederland wordt voor de diensten van een aankoopmakelaar betaald door de koper. In Spanje is deze dienst gratis. Hoe dat kan en of je dan ook beter af bent met een aankoopmakelaar kunt u op onze website lezen: http://casascostablanca.nl/waarom-een-aankoopmakelaar/.

Meer weten?
Heeft u vragen over het kopen van een huis in Spanje? Of heeft u misschien andere vragen over het leven in Spanje? Wij beantwoorden deze graag! Laat uw vraag en gegevens bij ons achter en wij nemen met u contact op. U kunt ook meer over onze diensten lezen op: http://casascostablanca.nl/