Casal de Barri Prosperitat 4.2

Plaça Angel Pestaña s/n
Barcelona, 08016
Spain

About Casal de Barri Prosperitat

Casal de Barri Prosperitat Casal de Barri Prosperitat is a well known place listed as Arts & Entertainment in Barcelona , Public Places in Barcelona ,

Contact Details & Working Hours

Details

El Casal de Barri de Prosperitat neix al 1988 i, des dels seus inicis, te com a fita més important, la potenciació de la xarxa associativa del barri i de la zona, facilitant els recursos infrastructurals de que disposa el Casal i espai per a reunions i assemblees. El barri de Prosperitat és un Barri Viu, amb una xarxa associativa força arrelada ( hi ha 55 associacions i col·lectius ), i de la qual el Casal de Barri sempre ha fet ressò a través de Campanyes i Cicles. Degut a que les diverses entitats i col·lectius del barri no disposen de local propi, algunes d´elles troben al Casal de Barri un lloc on reunir-se, on programar actes puntuals, on promoure les seves campanyes.

El Casal participa activament, des de la seva creació, de la Coordinadora Cultural de Nou Barris ( coorganització de Festes Populars com Carnaval, La Cultura va de Festa, Jornades de Debat...) en l´organització de la Festa Major del barri, en la xarxa Nou Barris Acull per la millora en l’acolliment dels nous veïns i la convivència; però també en altres celebracions a nivell de ciutat con la Tamborinada, de La Roda d’Espectacles.

En aquests 25 anys de gestió, els àmbits d´actuació van creixent, fruit de la revisió de la pròpia gestió, de la incorporació de nous treballadors, i de la creació de nous col·lectius.