Carpintero Martorell Cocarma 1.32

Psje Central Eléctrica 4
Barcelona, 08760
Spain

About Carpintero Martorell Cocarma

Carpintero Martorell Cocarma Carpintero Martorell Cocarma is a well known place listed as Carpenter in Barcelona , Professional Service in Barcelona ,

Contact Details & Working Hours

Details

FUSTERIES
Dissenyem i instal•lem tot tipus de treballs en fusta. Seleccionem amb el client l’acabat i qualitat de tots els materials.

Fem cuines, armaris, portes interiors i d’entrada a la vivenda, finestres, parquet, porxos, pèrgoles, panels de parets i sostres, escales, i tot tipus de mobles a mida.

Visitem el lloc, prenem mides i fem el pressupost en el mínim temps possible. Aprofitem tots els espais, per petits que semblin, per fer que la teva llar sigui acollidora i confortable.

Les nostres visites són gratuïtes i sense cap compromís. Aquest és el valor afegit que ofereix Cocarma als seus clients, evitant desplaçaments, estalviant temps i oferint un pressupost ajustat i tancat.

En les nostres creacions destaquen el disseny, els colors i la qualitat dels materials. En les nostres instal•lacions destaquen l’ajust de la feina amb el que s’ha acordat, la rapidesa en la execució i la pulcritud.
Som fusters per vocació i ens agrada la feina ben feta.

Tots els nostres treballs per petits que siguin, tenen una garantía de dos anys en instal•lació i ma d’obra i un mínim de dos anys també per tots els materials, en alguns casos com per exemple el parquet, depenent del subministrador, pot variar de 5 a 30 anys de garantia.