Bm Gestió Cultural i Artística s.l. 1.96

Via Augusta 295
Barcelona, 08017
Spain

About Bm Gestió Cultural i Artística s.l.

Bm Gestió Cultural i Artística s.l. Bm Gestió Cultural i Artística s.l. is a well known place listed as Company in Barcelona ,

Contact Details & Working Hours

Details

BM GESTIÓ CULTURAL I ARTÍSTICA és una empresa de serveis relacionats amb la gestió legal i administrativa de tot el que té a veure amb el món artístic i musical.
Donat que:
• Els músics, a excepció d’artistes amb personalitat jurídica, han de ser considerats sempre treballadors per compte d’altri.
• En la majoria de casos els promotors artístics, degut a la temporalitat i especificitat d’aquestes activitats, preferixen fer-se càrrec de la despesa que significa l’actuació a través d’una factura abans que d’una contractació.
• El músic o artista no ha d’assumir la responsabilitat legal que significa la gestió de l’Iva, de les seves retencions d’IRPF i del pagament a la seguretat social, quedant aquesta responsabilitat per el promotor o bé per l’empresa de serveis que el representi, com a figura jurídica, en tot aquest procés.
Entenem que la millor alternativa a : donar-se d’alta de l’activitat econòmica, donar-se d’alta del règim d’autònoms de la seguretat social, gestionar les retencions, fer factures, gestionar l’Iva i portar al dia una comptabilitat pròpia d’una empresa, és sol.licitar la tramitació de tot plegat a una empresa de serveis com la nostra.
BM GESTIÓ CULTURAL I ARTÍSTICA S.L. no demana al músic donar-se d’alta enlloc, ni cap quota que no sigui la pròpia despesa de gestoria de l’actuació i de tots els tràmits que d’ella se’n deriven.
D’una manera personalitzada, es busca la manera de que l’actuació resulti el millor possible per a l’artista, tot seguint escrupolosament la legalitat establerta en el règim d’artistes. Cal tenir en compte que en moltes ocasions, hem de considerar els assajos com a part integrant de la relació laboral.
Tot per correu electrònic!!
gestioculturalbm@gmail.com
639888797