Basílica de la Sagrada Família 7.35

4.8 star(s) from 13846 votes
Carrer Mallorca 401
Barcelona, 08013
Spain

About Basílica de la Sagrada Família

Basílica de la Sagrada Família Basílica de la Sagrada Família is a well known place listed as Church/religious Organization in Barcelona , Organization in Barcelona ,

Contact Details & Working Hours

Details

[EN] The Basilica of the Sagrada Família is a monumental church devoted to the Holy Family: Jesus, Mary and Joseph. Construction began in 1882, based on plans drawn up by the architect Francisco de Paula del Villar, and Antoni Gaudí was commissioned to continue the project in 1883.
Every year, millions of people visit the Basilica, in Barcelona center, whilst many also come here to study its architectural and religious content.
The Temple has always been an expiatory church, built only from donations. As Gaudí said: “The Expiatory Church of the Sagrada Família is made by the people and is mirrored in them. It is a work that is in the hands of God and the will of the people.” In 2010, Pope Benedict XVI consecrated the site as a minor basilica.
---
[CA] La Basílica de la Sagrada Família és una església monumental dedicada a la Sagrada Família: Jesús, Maria i Josep. Iniciada el 1882 a partir del projecte de l'arquitecte Francisco de Paula del Villar, és a finals de 1883 quan se li encarrega a Antoni Gaudí la continuació del projecte.
L'edifici està situat al centre de Barcelona i anualment és visitat per milions de persones i són moltes també les que n'estudien el seu contingut arquitectònic i religiós.
El Temple sempre ha estat expiatori; és a dir que, des dels seus inicis, es construeix a partir de donatius. En aquest sentit, Gaudí digué: «El Temple Expiatori de la Sagrada Família el fa el poble i s'hi emmiralla. És una obra que està a les mans de Déu i en la voluntat del poble». Avui la construcció continua, i des de 2010, que va ser dedicada a Déu per S.S. Benet XVI, s'hi celebren misses a l’interior.
---
[ES] La Basílica de la Sagrada Familia es una iglesia monumental dedicada a la Sagrada Familia: Jesús, María y José. Iniciada en 1882 a partir del proyecto del arquitecto Francisco de Paula del Villar, es a finales de 1883 cuando se le encarga a Antoni Gaudí la continuación del proyecto.
Anualmente, millones de personas visitan la Basílica, situada en el centro de Barcelona, y también son muchas las que estudian su contenido arquitectónico y religioso.
El Templo siempre ha sido expiatorio, lo que significa que, desde sus inicios, se construye a partir de donativos. En este sentido, Gaudí dijo: «El Templo Expiatorio de la Sagrada Familia lo hace el pueblo y se refleja en él. Es una obra que está en las manos de Dios y en la voluntad del pueblo». Hoy la construcción de la Basílica continúa, y desde que en 2010 fue dedicada a Dios por S. S. Benedicto XVI, se celebran misas en el interior.