Associació Gironina de Teatre - AGT 2.99

Plaça Hospital, 6
Girona, 17002
Spain

About Associació Gironina de Teatre - AGT

Associació Gironina de Teatre - AGT Associació Gironina de Teatre - AGT is a well known place listed as Arts & Entertainment in Girona , Non-profit Organization in Girona ,

Contact Details & Working Hours

Details

L’Associació Gironina de Teatre (AGT) és una entitat sense ànim de lucre que té com a socis a la majoria dels professionals de les arts escèniques gironines.

Un col·lectiu divers i transversal on hi trobem actors, directors, escenògrafs, figurinistes, productors, pedagogs teatrals, dramaturgs, empresaris, gestors culturals… professionals que s’uneixen per la defensa i el desenvolupament de l’activitat teatral al territori de les comarques gironines.

Nascuda el 1993 amb l’objectiu de donar servei al col·lectiu teatral i facilitar-li la feina, l’entitat ha anat més enllà i, fruit de la demanda dels mateixos socis, ha pres sempre un paper actiu en el panorama teatral gironí.

L’entitat gestiona el Centre de formació teatral El Galliner, es dedica a dinamitzar l’activitat de les arts escèniques al territori gironí i col·labora per fer més fàcil la vida de l’artista.