Arxiu Municipal de Sant Pere de Ribes 1.32

Plaça de la Vila 1
Sant Pere de Ribes, 08810
Spain

About Arxiu Municipal de Sant Pere de Ribes

Arxiu Municipal de Sant Pere de Ribes Arxiu Municipal de Sant Pere de Ribes is a well known place listed as Government Organization in Sant Pere De Ribes ,

Contact Details & Working Hours

Details

Català
L'Arxiu Municipal de Sant Pere de Ribes és el responsable de definir, implantar i mantenir el sistema de gestió documental de la documentació administrativa generada per l'Ajuntament de Sant Pere de Ribes i les seves Empreses Municipals. Gestiona, conserva i fa accessible la documentació històrica.

L'Arxiu està obert a la donació i dipòsit de fons documentals d'interès històric o cultural procedents de persones, famílies, entitats, associacions o empreses amb l'objectiu de contribuir, a conservar i difondre el patrimoni documental local.

Els fons de l'Arxiu Municipal de Sant Pere de Ribes estan disposats entre els dipòsits documentals de la Casa de la Vila a la Plaça de la Vila número 1 i el dipòsit de Serveis Territorials a la Vinya d'en Petaca.

Español
El Archivo Municipal de Sant Pere de Ribes es el responsable de definir, implantar y mantener el sistema de gestión documental de la documentación administrativa generada por el Ayuntamiento de Sant Pere de Ribes y sus empresas Municipales. Gestiona, conserva y hace accesible la documentación histórica.

El Archivo està abierto a la donación y depósito de fondos documentales de interés histórico o cultural procedentes de personas, familias, entidades, asociaciones o empresas, con el objectivo de contribuir en la conservación y difusión del patrimonio documental local.

El fondo del Archivo está dispuesto entre los depósitos de la Casa de la Vila en Plaça de la Vila número 1 y el depósito de Serveis Territorials en la Vinya d'en Petaca.