Andrew's Mani-Pedi 2.44

5 star(s) from 4 votes
C/Dr. Peris, núm. 20
Mora de Ebro, 43740
Spain

About Andrew's Mani-Pedi

Andrew's Mani-Pedi Andrew's Mani-Pedi is a well known place listed as Spas/beauty/personal Care in Mora De Ebro , Nail Salon in Mora De Ebro ,

Contact Details & Working Hours

Details

Situat al vell mig de la vila de Mora d'Ebre, es troba el nostre negoci. Es tracta d'un petit centre d'estètica enfocat si més no, a la cura de les ungles, mans i peus; és per això que a Andrew's treballem amb dues marques capdevanteres en aquest sector, O·P·I i RISQUÉ. Aquesta última prové de Brasil, pais per exel·lència en aquesta doctrina, allà (el benestar de les nostres mans, dels nostres peus i de les ungles d'ambdós) més que moda i tendència, és salut. D'altra banda O·P·I és americana, amb un assortiment de productes extraordinaris i amb uns resultats fantàstics. És per això que només podràs trobar productes O·P·I al nostre centre, ja que tenim concebuda l'exclusivitat en tota la comarca de la Ribera d'Ebre. I no us penseu que només treballem mans i peus (manicura, pedicura, ungles de gel, esmaltat semipermanent), a Andrew's també us oferim el servei de:
- Permanent i tint de pestanyes
- Neteja facial
- Depilació (facial i corporal)
- Micropigmentació
- Maquillatge
Pots demanar cita trucant per telèfon, venint-nos a veure o via facebook o correu electrònic. Ens trobaràs de dilluns a dissabte, informa't dells nostres horaris flexibles.
Us hi esperem!