Andalucia-allesverzorgd.nl 3.16

Calle La Sirena 104
Vélez-Málaga, 29790
Spain

About Andalucia-allesverzorgd.nl

Andalucia-allesverzorgd.nl Andalucia-allesverzorgd.nl is a well known place listed as Tours & Sightseeing in Vélez-Málaga , Tours & Sightseeing in Vélez-Málaga ,

Contact Details & Working Hours

Details

Andalucia-allesverzorgd is bedoeld voor iedereen die graag nog zelfstandig op vakantie wil en het een veilig gevoel vindt dat er een Nederlandse verpleegkundige aanwezig is om te ondersteunen als het nodig is. Ook zijn er samenwerkingen met Nederlandse artsen en fysiotherapeuten ter plekke.

De toplocatie is een villa in Benajarafe, 25 kilometer ten oosten van Malaga, aan de Costa del Sol. De villa is vanaf het vliegveld bereikbaar per bus of huurauto. Of u wordt opgehaald door onze butlerservice.
De villa bestaat uit 3 appartementen waar mogelijkheden zijn voor 2, 4 of 4 personen. Bij een maximale bezetting verblijft u dus maximaal met 10 gasten. Uw privacy en persoonlijke aandacht is dus gegarandeerd. Elk appartement heeft een woon/slaapkamer, een eigen keuken, een badkamer en een persoonlijk terras/balkon. 2 appartementen hebben een separate slaapkamer met uitstekende, hoge bedden.
Zon, schaduw, privacy & rust, zwembad, 600 meter van zee en het beste klimaat van Europa