Gold Ibis Hotel & Apartments 2.4

5 star(s) from 7 votes
West Bank - El Ramla
Luxor,
Egypt

About Gold Ibis Hotel & Apartments

Gold Ibis Hotel & Apartments Gold Ibis Hotel & Apartments is a well known place listed as Restaurant in Luxor , Hotel in Luxor ,

Contact Details & Working Hours

Details

Cestujte do Egypta JINAK. Poznejte s námi historii a kulturu v Egyptě. Nabízíme klidné ubytování v útulném hotelu GOLD IBIS v Luxoru s výhledem na řeku Nil. Vaše dovolená s námi může být jiná a více vzrušující než klasické zájezdy do velkého resortu v Hurghadě. Výlety jsou ušité na míru a můžete si vybrat z několika balíčků :-) co nabízíme:

Po příletu 2 dny v Hurghadě, poté transfer do krásné destinace El Gouna 2-3 dny pobyt. (potápění, pláž, výlety lodí, surfing a další). Poté přejezd do města Luxor a ubytování v malém hotelu v klidné části Luxoru. Český personál i průvodce k dispozici. Nabízíme poznání památek v klidu, nechceme vše stihnout v jeden den. Hotel má bazén a restauraci na střeše s výhledem. Jezdíme osobním automobilem.

- výlety do pouště - přes den, ale i s přespáním pod širým nebem. Rozdělání ohýnku v poušti, večeře a famózní výhled na hvězdy.
- výlet na Feluce - plavba po Nilu na plachetnici, opět možná varianta denní či vícedenní výlet.
- rybaření na Nilu - chytání Nilských okounů. Možnost vícedenního rybaření. Loď a vybavení k dispozici.
- Luxor z výšky - let balónem nad Luxorem, krásný výhled při svítání
- dále nabízíme: jízdy na ATV, velbloudi, oslové (u hotelu možnost pujčení motocyklu, výlety do centra, zajímavá místa, poznání tamní kultury, nahlédnutí do typického rodinného prostředí (oběd), potápění v El Gouna, šnorchlování, surfing.
- památky - Údolí králů, chrám Hatshepsut, Karnak Temple a další.

Těšíme se na Vás. :-)