ZENI arkitekter 2.11

Rådhusgade 6
Aabenraa, 6200
Denmark

About ZENI arkitekter

ZENI arkitekter ZENI arkitekter is a well known place listed as Company in Aabenraa , Workplace & Office in Aabenraa , Architect in Aabenraa ,

Contact Details & Working Hours

Details

ZENI arkitekter a/s er en nyskabende tegnestue med base i Aabenraa. Fire arkitekter. Fem konstruktører. To ejere. Faglig entusiasme og professionalisme siden 1999.

Kvalitet har for ZENI arkitekter rod i den tilbundsgående forståelse af opgaven. Af sammenhæng, funktion og fremtid. Af bygherre, muligheder, økonomi – og meningen med overhovedet at lave om på det eksisterende.

For ZENI arkitekter er arkitektur lig ansvar. Arkitektur gør noget ved, hvordan vi er og agerer i verden. ZENI arkitekter vil være sig ansvaret værdigt. For sammen med bygherre sætter vi os varige spor i det byggede miljø.

ZENI arkitekter løser opgaver fra villaen til store og markante byggerier som VUC i Haderslev og Multikulturhuset ved Sønderborgs havnefront. ZENI arkitekter har vundet priser lokalt og internationalt, og samarbejder bredt med landets bedste tegnestuer.

ZENI arkitekter er medlem af danske ARK – og ejerne af Akademisk Arkitektforening.

Om at forstå – og have respekt for opgaven:
ZENI arkitekters vigtigste opgave at forstå – opgaven, behovet og bygherre. Først da har vores faglighed værdi. Byggeri har konsekvenser i mange år. Det har vi respekt for.

Om at være lokale – med internationalt udsyn:
ZENI arkitekter har rødder i Aabenraa. En smuk købstad med inspiration fra mange epoker. Vi har vundet arkitekturpriser både internationalt og herhjemme og samarbejder til daglig med de bedste tegnestuer fra hele landet. Basen er Aabenraa.

Om både at bygge parcelhuse og prestige-byggerier:
ZENI arkitekter skaber villaer og store, markante byggerier. Når vi forstår bygherres behov, skaber vi løsninger med kvalitet. Det er ikke dyrt at tænke tingene godt fra starten.