Zego Tech ApS. ZegoWater.com 2.43

4.6 star(s) from 10 votes
Nimbusvej 3 b
Greve, 2670
Denmark

About Zego Tech ApS. ZegoWater.com

Zego Tech ApS. ZegoWater.com Zego Tech ApS. ZegoWater.com is a well known place listed as Food/beverages in Greve ,

Contact Details & Working Hours

Details

Vi har arbejdet med kvalitets vandkølere til dansk erhvervsliv i to årtier, og vi sætter en ære i at levere et produkt som fungere 10 - 20 år efter, derfor bruger vi flere resurser på at optimere og forbedre Qooler produktet så det står mål med vores egne standarter for hvad kvalitet er. Qooler.dk er et 100% dansk designet produkt, med sin produktionen inden for EU.

Udvikling og design teamet bag Qooler.dk er Henrik Brammer og Jacob Olsen som tilbage i 2005 fik idéer til hvordan vi skal drikke koldt vand i hjemmet og på arbejdet.” Hvorfor skal diverse drikkevandskøler stå på bordet” og specielt når de overgår hinanden i dårligt design. Hvorfor ikke bygge dem ind i køkkenet med et armatur i et Skandinavisk design med en høj signal værdi.
Qooler.dk er bygget på 25 års teknisk erfaring i varme og kolde drikke, Vi acceptere ikke halve løsninger eller dårlig kvalitet, fra vores under leverandøre eller os selv. Hvert 6 mdr. bliver alle fejl og garanti sager evalueret og forbedret, dette har gjort at vores garanti sager i dag er under 0,7%.
Qooler.dk er det mest driftssikre samt energi korrekte vandkøler på det europæisk marked.

Qooler.dk har disse garantier og godkendelser: CE, TUV, ISO 9001 , VA , RoHS, NSF, 2 års garanti BtB. Gazelle 2012.