Vostrup - Efterskolen for Musik, Teater og Comedy 4.74

5 star(s) from 138 votes
Tarmvej 73
Vostrup, 6880
Denmark

About Vostrup - Efterskolen for Musik, Teater og Comedy

Vostrup - Efterskolen for Musik, Teater og Comedy Vostrup - Efterskolen for Musik, Teater og Comedy is a well known place listed as School in Vostrup , Theater in Vostrup ,

Contact Details & Working Hours

Details

Vostrup - Efterskolen for Musik og Teater er landets første musik- og teaterefterskole. Vi er stolte af vores traditioner og erfaringer med de kreative fag, som vi har udviklet til unge siden 1989.
Fra sommeren 2017 er vi igen first movers på en forholdsvis ny og ung kunstart, nemlig Comedy, som får sin egen linje på lige fod med musik og teater.

Hvert år giver vi unge mennesker muligheden for at udfolde sig kreativt, samtidig med at de udvikler sig socialt og fagligt. For os er det en kerneydelse, at vores elever lærer sig selv at kende som mennesker. Vi giver de unge værktøjer, så de kan blive selvstændige individer med respekt og forståelse for sig selv og deres omverden.

Skolen blev oprettet af en kreds af lokale kræfter samt skole- og teaterfolk fra hele landet. Skolen har hjemme i velholdte bygninger, der tidligere har fungeret som kostskole. Eleverne bor på 2 eller 4 mands værelser. Skolen har særdeles fine og veludstyrede faglokaler bl.a. stort scenografi- og billedkunstværksted, mediatek, danse- og bevægelseshus og et helt nyt musikhus med øvelokaler, lydstudie og musikscene. Vi har vort eget teaterhus med syværksted, og sminke/kostume afdeling. Teaterhuset rummer endvidere en fuldt udstyret teatersal med plads til 370 tilskuere. Teatersalen fungerer også som hele egnens teater- og koncertsal, og vi får derfor ofte besøg og optræden af såvel amatører som professionelle kunstnere.