Værestedet Væksthuset, Horsens 2.19

5 star(s) from 4 votes
Tordenskjoldsgade 23
Horsens, 8700
Denmark

About Værestedet Væksthuset, Horsens

Værestedet Væksthuset, Horsens Værestedet Væksthuset, Horsens is a well known place listed as Government Organization in Horsens ,

Contact Details & Working Hours

Details

Facebook siden er Væksthusets opslagstavle, hvor du kan finde oplysninger om, hvad der foregår i huset samt om små og større arrangementer i Væksthuset. Du kan også se opslag om sjove episoder fra husets hverdag.
Hvis du har brug for flere oplysninger om Væksthuset, end du kan finde her, kan du besøge vores hjemmeside www.Horsens.dk/Vaeksthuset.

Du er velkommen til at kommentere opslagene og til at uddele ris eller ros. Du er ligeledes velkommen til at dele siden med personer i dit netværk, som måtte have interesse herfor.
Facebooksiden er ikke tænkt som et debatforum. Vi er inde på siden ca. et par gange om ugen, så hvis dit opslag kræver et hurtigt svar, opfordrer vi til, at du henvender dig til relevant personale i Væksthuset eller sender en mail til vores mailadresse: vaerestedetvaeksthuset@horsens.dk

Husregler:
Vores facebook side skal være rar at besøge, ligesom det skal være muligt for alle, at kommentere indlæg på siden. Derfor har vi lavet et sæt husregler, så alle kan føle sig godt tilpas:
Vi modtager gerne både ris, ros, kritik og forslag til forbedringer – så længe dine indlæg er konstruktive og tonen er god og respektfuld.
Kommentarer til billeder , opslag eller links som er injurierende, racistiske eller i strid med loven, er ikke tilladt på siden.
Vi frabeder os kommentarer af kommerciel karakter eller som udelukkende har salg for øje.
Facebooksiden er ikke et forum for at fremme politiske holdninger, partier eller partipolitiske sager.
Skriv IKKE personlige oplysninger om hverken dig selv, eller andre. Vi behandler ikke specifikke borgersager her på siden – bl.a. fordi vi ikke vil risikere at offentliggøre personfølsomme oplysninger i et offentligt forum.

I tilfælde af, at vores spilleregler bliver brudt, tillader vi os at slette indlæg og kommentarer. I yderste tilfælde blokerer vi personer, der ikke overholder vores guidelines.