Tulipaner og tomater 2.69

5 star(s) from 3 votes
Vestervej 3
Harlev, 8462
Denmark

About Tulipaner og tomater

Tulipaner og tomater Tulipaner og tomater is a well known place listed as Small Business in Harlev ,

Contact Details & Working Hours

Details

Tulipaner og Tomater er et lille interiør- og tilbehørsfirma, der tager udgangspunkt i noget gammelt, når der skal skabes noget nyt.

Alle vores produkter har en rest af fortiden i sig. Smukke gamle broderier findes frem fra oldemors skuffer og fra farmors 1970’er stue og bliver genanvendt i puder, tæpper, tehætter, tasker m.m.
Farfars skræddersyede habitter får en ansigtsløftning og bliver til vores bud på tasker der signalere moderne by-liv og kærlighed til svundne tiders kvalitet.
Hvert eneste produkt bliver helt specielt og unikt sammensat og ikke to produkter er ens

Vores ønske er at skabe produkter, der udstråler personlighed, vil gerne opfordre vore kunder til selv at være med til at bestemme, hvordan deres personlige produkt kunne se ud. Så kom gerne med et broderi eller en arve-habit, som vi så lader indgå i den type produkt du ønsker. Så kommer din nye pude eller taske til at bære på et stykke af din personlige historie.

Når du kan møde Tulipaner og tomater i levende live på fx vores årlige Sommersalg på Helgenæs eller i andre sammenhænge, vil det blive annonceret her på siden og på vores blog og hjemmeside.

Mange hilsner Hanne Christensen hanne@tulipanerogtomater.dk