Tilbygger 3.28

4.3 star(s) from 6 votes
Vanløse,
Denmark

About Tilbygger

Tilbygger Tilbygger is a well known place listed as Home Improvement in Vanløse ,

Contact Details & Working Hours

Details

Dorte & Axel – journalist og selvstændig. Axel er uddannet arkitekt. Derudover en slags professionel gør det selv-mand med enorm trang til perfekte og optimerede løsninger – og vel at mærke i stand til at udføre det meste selv.

Dorte er ærlig talt ikke særlig handy, men ved alligevel præcis, hvor skabet skal stå. Heldigvis er der jo også brug for nogen til at samle inspiration og få det klippet ud, til at diskutere forskellige løsninger…og til at lave mad, bage kage og i øvrigt holde styr på kalenderen og vores to drenge Sigurd på snart 6 år og Otto på 3 et halvt.

Vi er heldigvis ret enige om, hvilken stil, vi kan lide – og det er jo et godt udgangspunkt, når man skal renovere en bolig (for anden gang).

Vi fortæller her på bloggen om vores nye husprojekt i Vanløse , som vi lidt malerisk har døbt ”Fra bungalow til funkisdrøm”. Vi har altid drømt om et funkishus – eller måske bare et hus i funkisstil, og hvis alt går vel, har vi forvandlet en gul etplans bungalow fra 1933 til vores drømmehus.

Vi har fået nøglerne 1. maj 2016 – vi håber, du har lyst til at følge vores projekt og de udfordringer, det giver. Måske får du også lidt inspiration undervejs …