TATAR 3.61

4.9 star(s) from 55 votes
Istedgade 109
København, 1650
Denmark

About TATAR

Contact Details & Working Hours

Details

Vi er Tatar — et nystartet og nyskabende gastronomisk koncept, der har valgt at specialisere sig i begrebet tatar, og se på det som en tilberedning, fremfor bare en enkeltstående ret.

Vores hovedfokus ligger på den rørte tatar og vi er mestre i den klassiske franske tatar, med alt hvad dertil hører. men vi udfordrer og udvider begrebet til alt der er frisk, råt og hakket — og vi kan både have oksekød, fisk, skaldyr, vegetar på menuen: f.eks. oksetatar med intens tomatcreme og sprød parmesan, laksetatar med radiser og rygeost, eller gulerodstatar med syltede gulerødder, estragon og senneps-emulsion.
Vi elsker tatar for det rå og ærlige udtryk, for dens mange variationsmuligheder og fordi man altid kan smage råvarernes kvalitet. derfor prioriterer vi også lokale producerede og bæredygtige råvarer. bl.a. får vi økologisk oksekød fra fritgående danske kvæg, bæredygtig laks fra færøerne og friske grøntsager fra lammefjorden. alt vi selv kan lave, bliver lavet fra bunden — og dét vi ikke selv kan lave, bliver til i samarbejde med særligt udvalgte leverandører, der deler vores passion og høje kvalitetsniveau.

Hos tatar sætter vi en ære i gæstfrihed. her er ingen forespørgsler for små og ingen opgaver for store — så tøv ikke med at spørge, eller sige til hvis der er noget særligt vi kan hjælpe med.