Sushi NOA 2.09

3.7 star(s) from 3 votes
Dronningensvej 2 Nyborg
Nyborg, 5800
Denmark

About Sushi NOA

Sushi NOA Sushi NOA is a well known place listed as Restaurant/cafe in Nyborg , Sushi Restaurant in Nyborg ,

Contact Details & Working Hours

Details

Nyborgs første sushi bar er åbnet i lokalerne på Dronningensvej 2, Nyborgs første sushi bar annoncerede sin åbning Mandag 01.August. På åbningsdagen bød restauranten på gratis sushi til alle, der kom forbi.

Resturanstør havde arrangeret en testdag, hvor omegnens borgere kunne komme og smage maden helt gratis. Eneste betingelse var en tilbagemelding fra gæsterne, på hvordan maden smagte, så NOA Sushi havde mulighed for at tilpasse retterne til slagelse anernes ganer.

Åbningsdagen var spændingens øjeblik. Sushi er meget populært i København. Der ligger sushibarer på ethvert gadehjørne. Men vi er jo den første i Nyborg, så vi er naturligvis meget spændte på, hvordan det kommer til at gå, siger indehaver, da restaurant Sushi Noa åbnede dørene,bød Sushi Noa på gratis lækkerier . På menukortet findes en masse traditionelle japanske retter. Kendetegnet for dem alle er, at det er små retter fremstillet af frisk, rå fisk. Kokkens personlige favoritter er: rosepepper maki, agurk maki og tempura maki. I restauranten er det også muligt at bestille 4-5 varme retter, som efter sigende skulle være temmelig populær.

Hvis man er mere til det grønne, kan kokken kreere en japansk tangsalat, der kan få de fleste vegetarer til at juble. Ingen af retterne er friturestegte, og der bliver i det hele taget ikke anvendt olie i maden, da fisk i forvejen er rig på naturlige og sunde olier. Japansk stemning. Det er ikke kun ejere og menukort, der er nyt. Hele restauranten har fået en make-over, Så har man lyst til at smage de japanske specialiteter og mærke den autentiske stemning er det nu muligt hos noa Sushi på Dronningensvej 2 Nyborg.