Studsgaard 2.89

4.6 star(s) from 10 votes
Fiskerihavnsgade 41
Frederikshavn, 9900
Denmark

Contact Details & Working Hours

Details

Studsgaard A/S er grundlagt i 1975 som ordreproducerende sejlmager, med den primære kundegruppe indenfor den maritime sektor. En dynamisk udvikling af virksomheden har betydet at produktionen ud over tekstilforarbejdning i dag også omfatter et bredt program indenfor brandmateriel, tov, wire og løfteudstyr. Således at kundegruppen i dag dækker meget vidt bl.a. private, transport, industri, landbrug, bygge- & anlæg, udlejningsbranchen, samt naturligvis en betragtelig del indenfor den maritime sektor.

Vores erfarne fagfolk klare små som store opgaver - Nyfremstilling såvel som reparation - Vi ser værdien af at kunne hjælpe dig med den bedste og mest funktionelle løsning. Erfaring, ekspertise samt individuelle løsninger af høj kvalitet gør os til den rigtige samarbejdspartner når det gælder enhver form for forarbejdning af kraftig tekstil - såvel til erhverslivet som til private.

Vi råder over 3000m² på fiskerihavnen i Frederikshavn. Hvis det ikke er muligt at komme til os med opgave, så står vores mobile service-team klar til at rykke ud til dig på kort varsel.