Street Style Studio 3.96

4.9 star(s) from 29 votes
Rugårdsvej 40 3. sal
Odense, 5000
Denmark

About Street Style Studio

Contact Details & Working Hours

Details

Nemt at komme ind i en påbegyndt sæson.

Underviserne fornyer deres koreografier hver 4.- 8. uge, hvilket gør det nemt for nye at komme ind på holdene i en påbegyndt sæson samtidig med, at det træner elernes indlæring samt giver eleverne en bredere viden og større kropslig forståelse for de stilarter, der trænes.

Dans er en kunstart.

Street Style Studio arbejder under det princip, at dans er en kunstart og derved et udtryk for en kultur, et fællesskab, en personlig følelse og lign. Studiet ønsker ikke, at dans vurderes som en sport og at eleverne skal konkurrere indbyrdes. Dans som en kunst- og udtryksform giver eleverne et friere rum for indlæring samtidig med, at der lægges vægt på elevens kreativitet samt mentale og sociale udvikling. Derfor har studiet kun et konkurrencehold så eleverne ikke konkurrere indbyrdes.

Af samme grund vælger Street Style Studio som afslutning på sæsonen at opsætte en stor danseforestilling i stedet for et almindeligt afslutningsshow. Her lærer eleverne at arbejde med dansen, så koreografierne tilsammen udtrykker en fortælling og hvor hver elev spiller en rolle med et specifikt udtryk. Arbejdet med denne store afslutningsforestilling giver samtidig et stærkt fællesskab holdene imellem.

Dans skal samle, glæde, motivere og det skal være progressivt og originalt.

Street Style Studio er stiftet af mig, Sofie Sarah Eriksen, som er uddannet danser og har danset professionelt i mere end 10 år primært i København. Dansen er mit absolutte alfa omega for at kunne være til i denne verden. For mig er det vigtig, at dansemiljøet er mangfoldigt og at man kan mødes om dansen lige meget, hvor man er fra eller hvem man er.

Det er denne danseglæde jeg og Street Style Studio’s undervisere elsker at dele med vores elever, når vi er sammen om at skabe energi i danselokalet og udvikler eleverne til at blive bedre og bedre. Sådan skaber vi et dansefællesskab med masser af positiv energi, drive og rum til at udvikle sig. Danseglæden er i centrum på Street Style Studio.

Vi lægger stor vægt på, at danseundervisningen er af høj kvalitet, hvor underviseren også er koreograf og derved er rutineret i at skabe dans. Vores undervisere er dygtige dansere både teknisk og praktisk og har en brændende passion for dansen. På den måde bliver undervisningen teknisk korrekt med rødder i den rigtige baggrundsviden og teknik for de forskellige stilarter samt nyskabende og med et højt energiniveau. Det er for os fundamentet for god danseundervisning, at læreren besidder disse egenskaber som danser og koreograf. Alt dette for at vores elever kan udvikle sig og forbedre deres danseudtryk optimalt.

VI LÆGGER EN LID TIL AT HOLDE KVALITETEN PÅ DET HØJE NIVEAU VI LOVER.

Alle kan være med.

Street Style Studio ønsker at kvalificere Hip Hop dansemiljøet i Odense samt hele Fyn og samtidig få samlet alle de børn, unge og voksne, som har samme passion som os på studiet. Man behøver absolut ikke være ”hip hopper” for at gå på skolen, man skal bare være glad for at danse.

De 3 S´er
1. Hold af dig selv. Vær ikke usikker, hos os må du godt vise dig frem.
2. Tal ikke negativt om andre. Vær positiv og støt dine meddansere.
3. Hav selvironi. Man må godt fejle. Vi lærer af det.