Strandbiblioteket København 3.03

Amager Strand, Strandstation 1
Sundbyerne, 2300
Denmark

About Strandbiblioteket København

Strandbiblioteket København Strandbiblioteket København is a well known place listed as Organization in Sundbyerne ,

Contact Details & Working Hours

Details

Solen skinner, børnene leger, og brumbasserne summer. Du breder dit håndklæde ud, tager dine solbriller på og lægger dig parat med al solbadningsudstyret på; badetøj, solcreme, en iskold cola og… ups du har selvfølgelig glemt den nyeste kriminalroman, du købte i går og havde glædet dig til at læse. Hvad skal du nu lave? En hel dag på stranden uden underholdning?!

Men sådan er det ikke længere!

I 2017 ruller Strandbiblioteket ud på Øresundstien skråt over for iskiosken mandag den 25. juni og triller tilbage i garagen igen fredag den 11. august. På solrige hverdage har det åbent kl. 12-18.

På Strandbiblioteket kan du låne alt fra lette sommerkrimier til tunge klassikere. Fagbøger til børnene om, hvad du finder på stranden og snorkleudstyr eller et fiskenet til at fange det med, hvis du heller ikke fik pakket det. Der er også fagbøger om grill, naturvin og langsom livsstil. Magasiner om mode, design og sport. Kort sagt alt fra Kierkegaard over Tintin til Totte og Lotte.

Der er altid en bibliotekar på Strandbiblioteket, der kan oprette dig som låner, reservere bøger og give dig gode råd til læsningen.

Hold dig opdateret her på siden om åbningstiderne. De kan afhænge af vejret.