SNE & SNÖ og Valluga 3.58

4.6 star(s) from 40 votes
Skodsborgparken 21
Skodsborg, 2942
Denmark

About SNE & SNÖ og Valluga

SNE & SNÖ og Valluga SNE & SNÖ og Valluga is a well known place listed as Travel/leisure in Skodsborg , Travel Agency in Skodsborg ,

Contact Details & Working Hours

Details

SNE & SNÖ startede beskedent i 1992 og med opkøbet af Valluga Tours, som blev grundlagt i 1971 er vi i dag Danmarks førende nichebureau med ekspertise i Alperne. Kernen i vores koncept er kvalitetsrejser, luksuschaletter og hoteller samt korte skiture - vel at mærke til rimelige priser.

SNE & SNÖ og VALLUGA er ingen kæmpe i rejsebranchen. Det har heller aldrig været vores mål. Vi har i stedet haft en anden målsætning: At bevare gæsten i centrum. Det kan kun lade sig gøre ved ikke at blive for stor. Måske er det en af de vigtigste grunde til, at de fleste af vores gæster er stamgæster.

Skirejser er de senere år blevet en mere subjektiv sag, hvor hver enkelt gæst har sin egen opfattelse af, hvad der er den perfekte skiferie. Lige netop dér står vi stærkt. Vi sigter mod at kunne give dig en personlig og målrettet service. Vi har et stort lokalkendskab, er meget kvalitetsbevidste og gør os altid umage for, at du som gæst oplever et højt niveau af komfort og service, samt et engagement ud over det sædvanlige.