Shambala 3.18

4.8 star(s) from 22 votes
Starreklintevej 7
Hørve, 4534
Denmark

About Shambala

Contact Details & Working Hours

Details

I Shambala tilbyder jeg en utrolig bred vifte af både individuelt tilpassede forløb, kurser, uddannelser og ikke mindst behandlinger.

Jeg laver personligt tilrettelagte forløb, udfra dine behov og for at få dig, dit optimale sted hen i livet og på din livsvej. Og arbejder meget med kræftforløb, stress/depression, personlig udvikling, spirituel coaching og børn/unge.

Jeg har sammensat Danmarks længste og mest omfattende healerudannelse - Holistisk healingsterapeut. Som starter hold 2 gange om året, April og November.

Jeg afholder holistiske messer i hele landet.

Jeg afholder Gudinde retreats og De-stress retreats i Grækenland 2 gange om året.

Derudover så ejer jeg Shambala holistiske center i Holbæk, hvor kompetente og fantastiske behandlere og instruktører kan leje sig ind. Jeg går meget op i dem som behandler i centret er fagligt stærke, kærlige, tillidsskabende og trygge at være i hænderne på.

Det er muligt at leje sig ind både for faste dage, timebasis og leje sal til holdundervisning, workshops, uddannelser og foredrag.

Kontakt mig på 28836064 for mere info eller kig på www.shambala.one hvis du ønsker mere information om mig og/eller hvordan jeg arbejder <3