Scandic Copenhagen 5.83

4 star(s) from 839 votes
Vester Søgade 6
København, 1601
Denmark

About Scandic Copenhagen

Scandic Copenhagen Scandic Copenhagen is a well known place listed as Hotel in København ,

Contact Details & Working Hours

Details

Med Københavns bedste beliggenhed, har du centrum lige for dine fødder og et stenkast fra Tivoli, strøget, samt alle seværdighederne er inde for gå afstand. Hotellet har 18 etager og giver derved i kraft af sin højde gæsterne en unik udsigt fra alle etager!!
Hotellet ligger ca. 20 minutter i bil/taxa fra Københavns Lufthavn, og der er kun 200 meter til Københavns Hovedbanegård.
Hotel Scandic Copenhagen har i 2012 gennemgået en renovering af hele hotellet. Gør dig klar til en rejse, med trendy design, gynger, spejle og moderne interiør som danner en atmosfærefyldt ramme om dit besøg.
Vi råder over 450 værelser og 36 suiter som alle er stilfuldt indrettet i moderne design. Indloger dig i vores trendy city view værelser eller vores naturige lake view værelser, som er med til at sikre et behagelig ophold.
Hotellets 1500 kvm store konference center, som kan tilpasses helt efter dine behov, hvad enten det drejer sig om en reception for 1200 personer eller et privat møde med 2 deltagere. Konference lokalerne er moderne indrettet med det nyeste udstyr indenfor IT og AV udstyr, som er med til at sikre jer et tilfredsstillende møde. Trådløst internet er tilgængeligt og gratis overalt på hotellet.
Efter dagens oplevelser kan du slappe af i vores stemningsfulde loungebar og få lette anretninger. Eller tag plads i en af gyngerne imens du høre afslappende musik i høretelefoner.