Ravnsborg Vinbar 4.63

4.4 star(s) from 62 votes
Ravnsborggade 19
København, 2200
Denmark

About Ravnsborg Vinbar

Ravnsborg Vinbar Ravnsborg Vinbar is a well known place listed as Restaurant/cafe in København , Wine Bar in København ,

Contact Details & Working Hours

Details

Ravnsborg Vinbar har tryk på BAR og er et livligt og hyggeligt sted med masser af vin i glassene.

Vinudvalget strækker sig over 80-100 forskellige flasker hvoraf ca. halvdelen er egenimporterede.
Størstedlen af vinene vil man kunne få på glas og dækker bredt men godt på både druer, smag og pengepung. Der vil være alt fra champagne og frugtig cava, stram riesling, fadsvømmende chardonnay, saftig og kølig østrigsk pinot, tandraslende Barolo og egenimporteret fadøl.

Vi er også en madbar med et uformelt og rustikt køkken inspireret af både Frankrig, Spanien og Norden. Derudover har vi et større udvalg af oste, pølser og skinker, så der er både til den store og den lille sult - lige fra vinbaren åbner kl. 16 og indtil kl. 22.
I sæsonen vil der være elg, vildsvin og dåvildt/råvildt på menuen som vi selv skyder i Sverige (hvis vi da har heldet med os) og som køkkenet derefter laver til tørret kød, beef jerky, rilette eller paté.

Indretningen har designer Tine Helleshøj stået for og der er skruet op for både det rustikke og det vilde, med masser af mosaikker, klinker, mørkt træ og geometriske former. Referencen kan findes i en sydlandsk kystby-stemning fra fx Barcelona og Valencia. Kom også og sig hej til vores mosaik-vildsvin...

Eller bare kom! Kom, for dælen!