Plaza Grill 3.51

4.3 star(s) from 20 votes
Bernsdorffsgade 4
København, 1577
Denmark

About Plaza Grill

Plaza Grill Plaza Grill is a well known place listed as Restaurant/cafe in København , Bar & Grill in København ,

Contact Details & Working Hours

Details

Som navnet måske antyder, er der bøffer på menuen, når du besøger den klassiske Plaza Grill lige over for Tivoli i København. Restauranten er velkendt, men menukortet har fået en ny og moderne fortolkning, som indbyder til romantiske hyggestunder med masser af gourmet og madglæde.

Lidt hemmeligt og helt særligt - hos Plaza Grill byder vi på service i særklasse og moderne gourmetmad i helt særlige rammer. Der er højt til loftet, træpaneler på væggene, lysekroner i loftet, og indretningen inviterer til alle slags besøg, om det er forretningsmøder, familiemiddage eller en romantisk aften for to.

Gourmet og gedigne bøffer - Menukortet byder blandt andet på et enkelt bøfudvalg, mens resten af menukortet byder på et udvalg af sæsonens favoritter, hvor du altid finder mindst en ret som er vegetarisk og en med fisk. Det samme gælder vores lækre burger, som også skifter efter sæsonens udvalg. Forglem ej vores dejlige desserter, som kan toppe et hvert måltid. Det er veltilberedt mad af høj kvalitet, som kan tilfredsstille selv de mest kræsne smagsløg.