PAW SKO Nykøbing Falster 2.9

Nykøbing,
Denmark

About PAW SKO Nykøbing Falster

PAW SKO Nykøbing Falster PAW SKO Nykøbing Falster is a well known place listed as Shopping/retail in Nykøbing , Shoe Store in Nykøbing ,

Contact Details & Working Hours

Details

PAW SKO i det lille, hyggelige center på gågaden i Nykøbing F, betragter både vi, hele byen og oplandet som hele familiens skobutik.
PAW SKO i Nykøbing F er én ud af ca. en snes PAW SKO butikker, der er jævnt fordelt over hele landet. Kæden er familieejet og kan fremvise omkring 40 års erfaring i dansk detailhandel.

Butikken er stor, lys og - efter vores egen mening - både indbydende og overskuelig at finde rund i. For de små er vores legehjørne i børneskoafdelingen et populært ’tilflugtsmål’, når de voksne prøver sko.

Vi går meget op i altid at have de seneste nyheder på hylderne - og ligeledes altid at føre et meget bredt udvalg af alle de kende skomærker - endda med et ekstra stort udvalg af GABOR og LLOYD sko. I vores separate Ecco afdelingen finder du et bredt udvalg af alle Eccos nyheder og modeller.

Som hele familiens skobutik ser vi det som vores fornemste opgave - og et ’must’ at have et væld af alverdens fodtøj i de fleste størrelser og prisklasser - til både voksne og børn i alle aldre.

Vi ved faktisk rigtigt meget om fodtøj…
- og til alle aldersgrupper. Og så har vi tradition for altid at yde det ypperste over for vores kunder. God service og en helhjertet indsats har alle dage hvilet som en venligsindet ånd over PAW SKO butikkerne - såvel her i Nykøbing F - som over resten af landet.

Vores håndplukkede medarbejdere har både gode gener og den rette indstilling. Derfor ved de nok, hvordan og hvornår du som kunde føler dig tilpas og godt behandlet. - Prøv selv en dag…

Velkommen i Midtpunktet. - Velkommen til PAW SKO.