Mr. Cocktail - Mobilbar 2.18

5 star(s) from 6 votes
Sejrshøje 5
Løgstrup, 8831
Denmark

About Mr. Cocktail - Mobilbar

Mr. Cocktail - Mobilbar Mr. Cocktail - Mobilbar is a well known place listed as Bar in Løgstrup ,

Contact Details & Working Hours

Details

Beskrivelse:

Mr. Cocktail er en mobilbar, som tager ud til arrangementer og stiller en eksklusiv bar op. Baren bliver belyst med et fedt lysshow, og er bemandet af nogle dygtige og ikke mindst hurtige bartendere. At få stillet baren op til din fest, arrangement eller event er ganske gratis!

Udvalg:

I baren sælger vi et stort udvalg af alkohol. Hertil øl, breezer, små sure shots, tequila, vodka shots, en masse forskellige cocktails, spande med vodka energy, kinderæg eller vodka juice. Derudover sælger vi også eksklusivt champagne og vodka såsom Moët & Chandon, Belvedere, Grey Goose osv. Du bestemmer selv hvilke cocktails vi skal sælge til dit arrangement, og vi hjælper gerne med en masse gode forslag.

Pris og betaling:

Som sagt er det gratis at få stillet baren op til dit arrangement, det eneste der vil koste er alkoholen. Vi har hos Mr. Cocktail valgt at holde os til billige og fornuftige priser, og give gæsterne en god oplevelse ved at drikke fra baren.
Vi tager imod mobilepay, kort og kontanter.

Kontakt:

Ønsker du at høre mere eller evt. booke baren, så kan vi kontaktes på følgende måder.

- Besked på siden
- Tel: +45 26 17 22 75
- Personlig kontakt: https://www.facebook.com/alexandre.junckelrosenkilde

Hele pakken:

Vi kører et samarbejde med Mobildiskotek HouseBeaters, hvor du får rabat ved at booke dem gennem os. Mobildiskotek HouseBeaters er et mobildiskotek med nogle meget dygtige dj's, som kan spille til et hvilket som helst arrangement. Derudover hører der en gratis fotograf med under hele arrangementet, klar til at skyde en masse gode billeder at kigge tilbage på. Så hvorfor ikke booke hele pakken samlet i et til dit næste arrangement?