Min lille butik 2.7

5 star(s) from 8 votes
Barsøvej 101
Aabenraa, 6200
Denmark

About Min lille butik

Min lille butik Min lille butik is a well known place listed as Children's Clothing Store in Aabenraa , Specialty Grocery Store in Aabenraa ,

Contact Details & Working Hours

Details

Min lille butik åbner den 19.03.2016.
Drømmen om en lille gårdbutik har altid været i tankerne og nu skal det prøves. Atmosfæren er afslappet, butikken har åben efter aftale og når jeg er hjemme, kig ind eller kom om Søndagen, hvor der altid er åbne døre fra 10 - 17.30.

Jeg er på nuværende tidpunkter i kontakt med forskellige forhandlere og besøger tøjmesser for at komme frem til det helt rette sortiment til min lille butik. Hovedlinjerne er uldtøj til børn fra 0 - 4 år og lokale specialiteter.
Lige nu har jeg faste aftaler med Keramiker Vibeke fra Aabenraa, Kaffeproducent Christian Jepsen fra Løjt Sønderskov, Carstesens te og Kroghs Grønd. Jeg skal på den sidste børnetøjsmesse i KBH den 5.02, hvor jeg har aftaler med mørkerne Engel, Selana, Serendepity og Wheat. Her håber jeg på mere inspiration til mit sortiment. Jeg er ligeledes på udkig efter dejligt trælegetøj og tekstiler som kan supplere udvalget i min lille butik.

Jeg sælger også hjemis, safte, kaffe og te.