Midtvendsyssel Rengøring 2.81

4.9 star(s) from 13 votes
Tennisskoven 53
Hjallerup, 9320
Denmark

About Midtvendsyssel Rengøring

Midtvendsyssel Rengøring Midtvendsyssel Rengøring is a well known place listed as Company in Hjallerup ,

Contact Details & Working Hours

Details

Tilbage i Marts 2011 blev Hjallerup Vinduespolering grundlagt af Lars Knudsen. En virksomhed, som tilbød vinduespolering til private og erhverv i Nordjylland. Der gik dog ikke længe før man måtte udvide grundet kundetilgang og efterspørgsmål, og tilføje rengøring til portføljen.
Det var en stor succes, og vi blev taget godt imod af de mange kunder – så godt, at vinduespolering er blevet en bibeskæftigelse indenfor virksomheden. Vores kerneområde er blevet til rengøring, som vi har valgt at sætte vores eget præg på i form af en grøn rengøring. Dermed var de første spæde skridt imod dannelsen af Midtvendsyssel Rengøring taget, og i slutningen af 2012 blev fundamentet så støbt – Midtvendyssel Rengøring var født!

Midtvendsyssel Rengøring har kontor i Hjallerup, og drives stadig af Lars Knudsen, som til trods for kundetilgangen stadig finder tid til at tage aktiv del i rengøringen. Selvom man er virksomhedsejer, er det vigtigt altid at se kunden i et ydmygt perspektiv, og ingen opgave er for lille til selv at tage del i rengøringen. I dag servicere Midtvendsyssel Rengøring alt lige fra institutioner til klinikker.