Maskinmesterskolen København 4.3

4.2 star(s) from 33 votes
Akademivej 56
Kongens Lyngby, 2800
Denmark

About Maskinmesterskolen København

Maskinmesterskolen København Maskinmesterskolen København is a well known place listed as Education in Kongens Lyngby , Campus Building in Kongens Lyngby ,

Contact Details & Working Hours

Details

Maskinmesterskolen København er Danmarks ældste maskinmesterskole og har uddannet maskinmestre siden 1906. Der er mere end 850 studerende og 60 ansatte. Maskinmesteruddannelsen er i Danmark akkrediteret som en professionsbacheloruddannelse.

Uddannelsen forbereder de studerende til erhvervslivets stigende krav, ikke mindst på det miljøtekniske område, og vil dermed være lige så relevant fremover, som den har været igennem de sidste 100 år. Maskinmestrene er eftertragtede på grund af deres brede tekniske uddannelse og evne til at omsætte teoretisk viden til praksis og løse komplekse problemstillinger. Uddannelsen veksler mellem fag, der udvikler de studerendes teknisk faglige, ledelsesmæssige og sociale kompetencer.

I Danmark er Maskinmesterskolen København er førende indenfor det el-tekniske område og kan tilbyde ekspertviden omfattende de seneste teknologier indenfor solceller, vindenergi og brændselsceller. Ligesom Københavns Maskinmesterskole er med helt fremme når det gælder styring og regulering samt robotteknologi. Københavns Maskinmesterskole er førende indenfor området og har uden sammenligning landets bedste køletekniske faciliteter, laboratorium og eksperter.