M&U EventMakers 2.33

5 star(s) from 1 votes
Farvergade 27A 2. Sal
Copenhagen, 1463
Denmark

About M&U EventMakers

M&U EventMakers M&U EventMakers is a well known place listed as Event Planner in Copenhagen , Non-profit Organization in Copenhagen ,

Contact Details & Working Hours

Details

M&U EventMakers er sparring til unge og kreative mennesker i form af workshops. Disse workshops tager udgangspunkt i musik, men er også et tilbud for alle der gerne vil noget med innovation, idegenering, fotografi og video. Vores kreativitet sætter rammerne for workshoppene og de tilhørende muligheder. Hver workshop har sit eget tema og projekt at arbejde med, så der vil altid være noget for en hver smag.

På workshoppen arbejdes der i grupper, hvor man arbejde på sin egen ide til et event, eller hjælpe med at gøre et event eller produkt bedre. Samtidigt vil deres også blive arbejdet med video, musik og reklameværktøjer. På denne måde, prøver vi at komme rundt om alle de kreative sider ved planlægningen af et Event og hvad der skal til for at lave et Event.

Synes du det lyder interessant, så smid en besked og hør mere om hvordan du tilmelder dig eller mere simpelt, hold øje her på siden ;)

Hvis du mener du har noget du kan give til en workshop, fx en case eller projekt, som der skal arbejdes videre på så send en mail til sabrina@musik-ungdom.dk - så finder vi ud noget.