Mama Rosa 5.39

3.4 star(s) from 206 votes
Østergade 57
København, 1100
Denmark

Contact Details & Working Hours

Details

Mama Rosa er den ældste restaurant på Strøget, og med vores nyrenoverede lokaler byder vi på eksklusiv, italiensk stemning i hjertet af København til et prisleje, hvor alle kan være med.

På Mama Rosa serverer vi autentisk mad, lavet af gode råvarer. Med vores dedikerede kokke- og tjenerteam bestræber vi os på at forkæle dig med en fantastisk helhedsoplevelse, hvor du kan slappe af, alt imens du nyder et velsmagende måltid, lækre drinks og godt selskab.

I menukortet finder du bl.a. retter fra det originale italienske køkken, og med en stenovn importeret fra Italien har vi sørget for, at du får en smagsoplevelse, der vil sende dig direkte til Støvlelandet, når du besøger os.

Vælg selv, om du vil slå dig ned i restaurantens eksklusive indre, eller om du vil nyde din mad på Strøget med udsigt til Nikolaj Kirken.

Vores restaurant byder på hele 3 etager, der kan bookes enkeltvis eller sammen til din næste store fest eller firmaarrangement. Vi sørger for forplejninger, en skøn atmosfære og gratis velkomstdrinks, så det eneste du skal gøre, er at hygge dig med dine gæster.

Vi ser frem til at byde dig velkommen.

Ciao!