Makeupartistens have og planter 3.15

5 star(s) from 6 votes
Diegårdsvej 2
Sandved, 4262
Denmark

About Makeupartistens have og planter

Makeupartistens have og planter Makeupartistens have og planter is a well known place listed as Florist in Sandved , Attractions/things To Do in Sandved , Garden Center in Sandved ,

Contact Details & Working Hours

Details

Jeg elsker farver og former, lige som jeg elsker min have.. Den er ca 5000m2 og kun ca 400m2 var have da vi købte husmands stedet. Min drøm var at anlægge en parkligende have, så først skulle der en masse træer til. Der ud over var planen at have træer og buske der blomster for at slippe for, for mange tidskrævende bede. Jeg syntes vi har mange spændende træer og buske i dag og der har sneet sig et par bede ind også. Der er noget at se på året rundt, mange blomster og jeg har også lagt vægt på spændende blade og stammer. Det er meget en natur have, så der er også vilde planter og blomster. plænen buner med violer og tusenfryd.
Nyhed nu kan du også købe planter hos mig. der er planter fra min have og stauder fra staude produktion i nærheden. der udover finder du specialiteter i trær og buske. har jeg ikke hvad du søger kan jeg bestille det.

Jeg har ikke faste åbningstider så du er velkommen til at ring 26336373 og hør hvornår du kan komme forbi.
http://www.makeupartistens-have.eu/