Longen 3, Ringsted 1.69

Longen 3
Ringsted, 4100
Denmark

About Longen 3, Ringsted

Longen 3, Ringsted Longen 3, Ringsted is a well known place listed as Real Estate in Ringsted ,

Contact Details & Working Hours

Details

Longen 3 blev bygget i 2008 og var klar til indflytning i August.

Huset blev bygget af Interbyg (nu HusCompagniet).

Huset beboet areal er på 162 m2, med tre værelser, soveværelse, to badeværelser, bryggers, entre, køkken/alrum, og stue.

Der er ekstra tilvalg i huset, nogle af eksemplerne er: Ekstra dobbelte glasdøre mellem stue og køkken, Glaskarnap med døre på begge sider af køkkenet, tyk bordplade i køkkenet og aluramme langs bordkant, samt alu afdækning på sokkel af skabene, der blev bygget et specielt skab som omkranser det store køleskab.

Hele huset har HTH skabe, der er indbygget skabe i 2 ud af tre værelser, samt soveværelset, alle skabene i bryggers og badeværelserne er HTH.

Huset er utrolig velholdt.

Huset har også en stor dobbelt garage på 49m2, her er isoleret og ekstra tykke automatiske porte, garagen er ikke opvarmet men kommer ikke under 3 grader på en kold vinter.

Haven er med vilje meget let, vi har alle travlt i hverdagen, så det meste af grunden er græs (ca. 500m2), et enkelt blomsterbed, resten er flisebelagt terrasse og indkørsel og granitbelagt gangstier.
Her er emmer af fred og ro, du kan høre fuglene kvidre hver dag.

Beliggenhed:
Huset ligger perfekt lige lidt udenfor byen, men stadig tæt på det hele, når du kører hjem fra Ringsted mod Sneslev, ligger man arbejdet fra sig og nyder markerne og roen før man kommer hjem.
Huset ligger på en lukket sidevej til Haslevvejen i den lille landsby Sneslev. For enden af vejen 100m er busstoppestedet, det tager 12 minutter med bussen til Ringsted. Eller 10 minutter med bil til stationen i Ringsted eller til Vestmotorvejen.
Ringsted er en perfekt by til, at nå det hele, du kan nå Køge centrum på 30 min., Slagelse på 30 min., Næstved på 20 min., Roskilde på 40 min, København/Tivoli på 50 min., og Lufthavnen på 45 min.

Da man lige er de 10 min. udenfor Ringsted centrum, får du så meget mere hus for pengene.

Er du blevet fristet kontakt vores ejendomsmægler:

https://www.estate.dk/villa/4100/longen/270168/2016023