Lash Bar Academy 4.07

4.9 star(s) from 86 votes
Østergade 6, 1. sal
Copenhagen, 1100
Denmark

About Lash Bar Academy

Lash Bar Academy Lash Bar Academy is a well known place listed as Education in Copenhagen ,

Contact Details & Working Hours

Details

Lash Bar Academy er Danmarks første og største uddannelsessted indenfor certificeret vippeteknik, brow design samt brow styling. Er du makeup artist, kosmetolog, negleteknikker, klinikindehaver eller bare interesseret i at få en ny karriere som professeionnel Lash Stylist eller Brow Stylist? Så kan du hos Lash Bar Academy blive uddannet til Lash Stylist i den nyeste teknik indenfor eyelash extensions (klassisk 1:1) samt i Russian Volume (2D-7D), Brow Extensions samt Brow Stylist som er en signatur behandling, hvor der benyttes brynsprodukter og brynsmakeup kombineret med Eyebrow Extensions. Brow Stylist er for dig, som vil sætte prikken over i'et, ved at udvide dine kompetencer med også at kunne tilbyde Brow Styling samt Brow Extensions til dine kunder.

Vores uddannelse til certificeret Classic Lash Stylist, er for dig der vil være med til at sætte en højere standard indenfor vippepåsætning, og brænder for at forskønne. Hos Lash Bar Academy går vi ikke på kompromis med undervisningens kvalitet og krav til elevens kunnen. Derfor er vores professionelle uddannelsesforløb til Classic Lash Stylist som det første sted i hele Skandinavien på hele 4 dage fra 8:45-15:45 hver dag!

Vi har uddannet mere end 600 vippeteknikere og vores fuldtidsundervisere træner og uddanner nye og erfarne vippeteknikere HVER uge året rundt. Deres kompetencer og indsigt i at håndtere alle typer elever, samt det at videregive viden er derfor professionelt, effektivt og helt optimalt.

Der undervises i små intime uddannelseshold, for at kunne give hver enkelt elev individuel undervisning og feedback under hele forløbet. Uddannelsen foregår i de skønneste lyse uddannelseslokaler i Skandinaviens første og største Lash & Brow Academy, beliggende lige ved Kgs. Nytorv i hjertet af København. Hvis du kommer langvejs fra, har vi en rabatordning hos WakeUp Copenhagen, et hotel som ligger 5 min. gåtur fra Akademiet.