Villa Kultur 4.49

5 star(s) from 25 votes
Krausesvej 3
København, 2100
Denmark

Contact Details & Working Hours

Details

Vi forvandler en gammel herskabsvilla på Østerbro i København til et hjem for morgendagens kultur.

Villaens mange rum er en legestue for kultur iværksættere og kreative ildsjæle. Vi opererer på tværs af kulturlivets mangfoldighed, og inspirerer hinanden med hver vores karakter og praktiske erfaring. I Villa Kultur kan du derfor møde alt fra kunstnere, filmmagere, forfattere, kokke, skuespillere, fotografer, designere, animatorer, rollespillere, modefolk, urban-gardeners og eventudviklere.

Her får du den ægte vare med stuk, falmet tapet og højt til loftet. De gamle mursten på Krausesvej er et autentisk skattekammer, der vækker hverdags-magien og giver kant til møder og events.

Villaen på knap 1000 m2 rummer udover hverdagens nødvendigheder en balsal, slyngelstue, gymnastiksal, herreværelse og et orangeri anno 1905. I haven findes små oaser, hvor du kan slubre morgenkaffen eller byde dine gæster velkommen.

Vi arbejder på daglig basis med at udvikle og styrke byens kulturliv, og med hver vores talent og kærlighed til Københavnerne giver villaens faste brugere også kulturel værdi, der rækker lidt udover det sædvanlige.

Alle bidrager hvert år med en gave af kulturel værdi til København som by. Det kan være en film, en event, et kunstværk, en udstilling og så mange andre ting, vi endnu ikke har tænkt på.

Velkommen til Villa Kultur!