Kranio-Sakral-Massage 2.17

5 star(s) from 1 votes
Løngangstræde 18, kld.
København, 1468
Denmark

About Kranio-Sakral-Massage

Kranio-Sakral-Massage Kranio-Sakral-Massage is a well known place listed as Massage Service in København ,

Contact Details & Working Hours

Details

Vi er to behandlere, Simona og David, der tilbyder kranio-Sakral terapi, massage og healingsbehandlinger i vores klinik.
Klinikken er smuk, hyggelig og beliggende midt i København K tæt på Rådhuspladsen, Strøget og Vandkunsten. Den er samtidig i gåafstand fra Københavns Hovedbanegård, Vesterport, Nørreport og Kongens Nytorv.

Det er ofte en sund og velfungerende krop, der giver størst tilfredshed i hverdagen og at livet opleves positivt, dvs. det at være fri af spændinger og ubehag i kroppen kan gøre en stor forskel, og det er netop sigtet med vores behandlinger her i klinkken at gøre en forskel.

Måske mærker du spændinger, smerter eller ubehag i din krop som genere dig og du har lyst til at blive fri af. Nogen spændinger i kroppen er skjulte/ukendte, så du måske først bliver helt klar over dem, når du får en massage eller mærker afspændingen fra en kranio-sakral terapi behandling.

En massage eller kranio-sakral terapi giver dig mulighederne for at komme fri af kendte og ukendte spændinger i din krop eller opleve velværet ved en stressfri og afslappet krop. Theta og BARS Healing er andre måder at arbejde med krop og psyke sammen, som vi ligeledes tilbyder.