Klinik GO 3.1

5 star(s) from 19 votes
Kobbelgårdsvej 131
Fredericia, 7000
Denmark

Contact Details & Working Hours

Details

Jeg hedder Rikke Friis og er ejer af Klinik GO i Fredericia. Jeg er uddannet sygeplejerske tilbage i 1998 og har siden hen også uddannet mig til Kranio -Sakral Terapeut - både til mennesker og til dyr. En uddannelse man altid kan lære mere om, og dygtiggøre sig indenfor. Derfor tager jeg løbende på kursus på KST akademiet (Trine Rosenberg) i Silkeborg og på Naturgaarden (Tove Nielsen) ved Nibe.

Prisen på mennesker er afhængig af alder:

Voksne (14 år og opefter) = 500,- kr
Rabat kort med 3 behandlinger til 1300,- kr.

For børn (0-13 år) = 400,- kr
Rabat kort med 3 behandlinger til 1000,- kr.

Hot Stone Massage (ca. 90 min) 700,- kr.

Priser for dyr:
Katte = 300,- kr
Hunde = 400,- kr
Heste = 500,- kr
Rabatkort laves også til dyr.

Equipage behandling, hvor både rytter og hest får kranio-sakral terapi samme dag. Behandlingerne tager ca. 2 1/2 time og koster 900,- kr. Rabatkort med 2 x 3 behandlinger til 2500,- kr.

Rabatkort betales ved den 1. behandling og kan ikke deles med andre. Det skal være anvendt indenfor 3 mdr.

Ved kørsel uden for 7000 Fredericia er der et kørselstillæg på 2,5 kr. pr. km.

Alle priser er inkl. moms

Kranio-sakral terapi er en enkel og meget behagelig terapiform, med blide og lette berøringer (ca. 10 gram) på specielle steder på hovedet, nakken, ryggen og korsbenet og med disse lette tryk, kan man ‘guide’ knogler ind på plads, og løsne det bindevæv, der er spændt og som har givet anledning til smerter.

Kranio-sakral terapi er effektivt til at løsne myoser og spændinger i bindevævet, som kan give hovedpine, migræne, træthed, kolik og menstruationssmerter. Der er effektivt mod smerter lokaliseret i ryg, nakke, lænd og bækken (f.eks. efter stød eller dårlige/ ensartede arbejdsstillinger) samt smerter i arme og ben. Da behandlingsformen er så blid, er den også yderst effektiv mod piskesmæld, smerter i ansigtet, bid problemer (skæren tænder, kryds bid mm).
Folk med allergi, bihuleproblemer, inkontinens, øre / høre problemer, stress, ADHD, autisme, Aspergers Syndrom og forhøjet blodtryk mærker også god effekt.

Hos dyr kan en afspændt krop medføre bedre indlæring, øget samarbejde med ejer / rytter, afhjælpe spændinger / typiske skader såsom låsninger i bækkenet og nakke/hals hvirvler, stramt tunge ben ect. Låsninger i ansigtets knogler kan f.eks. medføre skævheder og reduceret bevægelighed helt ned i bækkenet og halen. Specielt hunde og heste er begejstret for denne terapiform.

Fordi behandlingerne er så blide, tåles de at alle. Både børn og unge, såvel som ældre.

P.S. Det er muligt at købe gavekort, hvis du vil forkæle en du holder af.

Hot Stone Massage er en gammel indiansk massageform med varme lava sten kombineret med blid massage. Varmen fra stenene trænger i dybden på muskler og løsner effektiv spændinger. Hot stone er en yderst behagelig og afslappende massageform, der er effektiv for bla. stress og kroniske smerter. Behandlingen tager 90 min. og koster 700,- kr.

Jeg er SA-godkendt og er både lønsumsafgift- og momregistreret. Jeg er medlem af KST- foreningen og FS-KAB.