Kibæk Cykler 2.56

4.4 star(s) from 5 votes
Sandfeldparken 34
Kibæk, 6933
Denmark

About Kibæk Cykler

Kibæk Cykler Kibæk Cykler is a well known place listed as Retail Company in Kibæk ,

Contact Details & Working Hours

Details

Kibæk Cykler er en cykelbutik grundlagt i starten af 1950'erne.
Forretningen startede som cykelforretning, senere kom også legetøj til i produksortimentet.
Da Søren Esmarch Kousgaard overtog butikken i 1983, var det en kombineret cykel- og legetøjsforretning. Han solgte dog hurtigt legetøjet ud og lagde al sin energi i cykler og knallerter.
I dag er Kibæk Cykler en specialiseret cykelforretning, som sælger alle former for cykler og udfører alle cykelreparationer.
Vi har specialiseret os i el-cykler og gennemført mange kurser omkring disse, men vor viden og sortiment strækker sig længere end el-cykler. Kvalitets cykelmærker Trek og Gazelle fylder meget i butikken, både med racercykler og mountainbikes, og el-cykler men også almindelige hverdagscykler.
Når vi sælger nye cykler, går vi meget op i tilpasning af disse. Vi udmåler dig med vores BodyScanning og tilpasser din cykel, så du får den rigtige stelstørrelse om kommer til at sidde, som du ønsker. Ønsker du en grundigere tilpasning, tilbyder vi også et bikefit. Vi har gennemgået Trek's Precision fit og kan hjælpe dig til din optimale position på din racercykel eller mountainbike. I dette bikefit kigger vi på alt lige fra din position og kropsholdning på cyklen til klampernes placering under cykelskoene.
Vi er altid klar på en udfordring, så ønsker du en bestemt cykel og noget bestemt udstyr, vil vi altid gøre alt, hvad der er muligt for at være behjælpelige med dette. Kan vi ikke skaffe det, kan vi helt sikkert finde et godt alternativ.

Hos os er cykler en livsstil og indehaver Søren Kousgaard er selv ivrig cyklist på både racercykel og mountainbike.
Han har sammen med sin kone Gitte to sønner;
storebror Thomas har været mekaniker på det professionelle World Tour cykelhold Team Sky og er fra 1. januar 2018 en fast del af livet i butikken. Lillebror Jesper er i dag ved siden af sin uddannelse ivrig motionscyklist. Begge er de tidligere cykelryttere.