Junker & Co ApS 2.24

5 star(s) from 2 votes
Gl. Bjert 60 M
Kolding, 6000
Denmark

About Junker & Co ApS

Junker & Co ApS Junker & Co ApS is a well known place listed as Consulting/business Service in Kolding ,

Contact Details & Working Hours

Details

Siden 2009 har Junker & Co arbejdet målrettet med salgsrelateret kompetencetræning og - udvikling i en bred, forskelligeartet kundekreds omfattende både projekt- og faste samarbejder og alt fra enkeltmandsvirksomheder til internationale koncerner.

Kenneth Junker som driver og tegner virksomheden har arbejdet aktivt med salg i ca. 25 år – og byder ind erfaring fra jobs som salgskoordinator, telefonbaseret sælger, salgschef og -leder på alle niveauer. Herunder også erfaring med salg på markeder som USA, Canada, Australien, Indien og Grønland. Parallelt er den praktiske tilgang løbende understøttet med dybdegående teoretisk viden.

Junker & Co er en kompetent sparringspartner på såvel interrim salgsledelse, værdibaseret salgstræning, strategiudvikling, mødebooking, sambesøg som åben kursusvirksomhed - og faciliterer også samarbejder med en lang række eksperter inden for bl.a. rekruttering, analyse, telemarketing, eksport, marketing, etc. og faciliterer ofte samarbejde med de optimale partnere.

Visionen er at være din og din virksomheds sparringspartner i alle salgets aspekter.